VARMA DRYCKER

Kaffe är för oss mer än en fika, det är en passion, därför gör vi det med stor entusiasm. I vår kaffemeny finner du bland annat:

 1. Espresso                                                 enkel/dubbel                                       20:-   25:-
 2. Cappuccino                                                                                                        25:-   30:-
 3. Macchiato
 4. Americano
 5. Caffé Latte
 6. Latte Macchiato
 7. Caffé Au Lait
 8. Caffé Mocka
 9. Is Caffé

Vi älskar kaffe men det innebär inte att vi inte tycker om andra varma drycker. När vi tar oss an något annat än kaffe gör vi det med samma entusiasm. Är du sugen på något annat än kaffe kan vi tipsa om chailatte eller varm choklad med marschmallows som smälter i munnen. Eller varför inte en rykande varm kopp te?

Vår chai latte är berömd för sin lena men ändå kryddiga smak, och den är vi ensamma om i Sverige.                                                                                                                       25:-    30:

Näst efter vatten är te världens vanligaste dryck och det börjar märkas allt mer även här i kaffeälskande Norden: Te börjar bli väldigt trendigt och allt fler, med all rätt, börjar ställa högre krav på sitt te. För oss är det därför självklart att erbjuda ett sortiment högkvalitativa teer från de bästa leverantörerna; du hittar alltid såväl svart som grönt te, och rooibos, hos oss. Fint smaksatta med de finaste råvaror.

 1. Grönt te                                                                                                          25:-     30:-
 2. Earl Grey
 3. Söder te
 4. Citron
 5.  Rött te
 6. Kisesiskt te
 7. Indisk te
 8. Persisk te                                    

 

 

 

 

Vi bjuder på en klassisk italiensk varm choklad toppad med en klick grädde och kryddad med kanel. Det kommer att väcka habegär och bibehålla den fantastiska aromen som ingen annan choklad kan.                                                                        25:-     30:-

   

KALLA DRYCKER

Vem har sagt att kaffe eller te smakar bäst varmt? Ibland smakar de lika gott kalla! Hos oss hittar du både dina favoriter på flaska och en mängd olika kalla drycker som vi förädlat. På sommarhalvåret är det många som vill ha ett kallt alternativ till sin vanliga kopp kaffe. Därför är vår meny över kalla drycker omfattande med såväl Islatte, Isbrygg, Ischai och Iste eller varför inte en krämig Floats (Cola, Fanta eller Sprite med en kula glass)?

Vårt sortiment utökas ständigt; vi har också kalla drycker för den som gillar fruktigare smak, som Lemonad och Fruit Booster - läskande och fräscha. Naturligtvis har vi smoothies, milkshakes och pressad juice också. I dryckeskylen hittar du ett brett utbud av klassisk läsk och spännande nyheter.
 Vi vill att du ska bli nöjd med din upplevelse och därför är vi flexibla med vår meny.

Vår mest intensiva espresso med inspiration från södra Italien. En kraftig söt arom av bittermandel. Smaken är fylling och intensiv med viss beska, nedtonad låg syrlighet och hint av lakrits. En ihållande eftersmak med ton av bitter choklad.

Vårt kaffe tar ansvar för alla växthusgaser som bildas under produktionsprocessen, hela vägen från böna till återförsäljare, och klimatkompenserar genom att plantera träd.

Allt detta finns för avhämtning eller kan avnjutas på plats.