koncept

Nils Café vill ge människor som lever i stadsmiljö möjlighet att ta en paus i vardagen, för en stunds avkoppling, umgänge och självbelöning. I vårt café erbjudes kaffe av bra märke, bakverk från eget bageri och mat med naturliga råvaror av hög kvalite. Nils Café tillhör bland de första café i Stockholm och har satt standarden för traditionella och moderna europeiska cafékonceptet i stadsmiljön med sin unika design.

 

Nils Card - få mer för pengarna

Är ni stamkund hos oss som privat person eller företag/förening och regelbundet handlar från oss då har vi extra förmåner. Med Nils Card kan du på ett smart och smidigt sätt få ut ännu mer av Nils Café. Nils Card ger dig 20 % rabatt på mat och 10 % rabatt på dryck när du är hos oss, ett smartare sätt att ta hand om sin ekonomi helt enkelt. 

Vi tror inte på rabatter eller extrapris. Istället vill vi att våra mest trogna gäster ska kunna handla till ett bra pris - varje gång. Dessutom kryddar vi kortet med en extra rabattprodukt varje månad. Fråga din barista efter dit kort, koppla av och njut. Välkommen in på Nils Café för att få ditt matkort eller kaffekort. Dina pengar räcker längre och du slipper tänka på ekonomin.

BESTÄLLNING

Beställningar kan antingen göras på plats, eller så går det bra att skriva till oss info@nilscafe.se eller ringa oss på 08 - 30 40 02. Vi vill ha er order minst en dag innan. Beställningen hämtas i vårt Café eller enligt överenskommelse levereras till er och betalnigen görs i kassan eller görs genom faktura. För vidare information kontakta oss. Vi erbjuder:

  • Avhämtning
  • Catering

Vår catering är av högsta klass. Vi ger dig förslag på upplägg och lyssnar på dina önskemål.

LOKALBOKNING

Vänta inte för länge med att boka ett bord eller vår lokal för möte, fest eller liknande. Kontakta oss redan idag.

BETALNING

Vi tar emot företags-föreningsbeställningar mot faktura och leverarar direkt till Er efter överenskommelse. Kontakta oss om ni vill veta vad vi mer kan erbjuda, eller om Ni har någon speciell beställning. Kilicka här om ni vill komma i kontakt med oss. Ni får betala

  • kontant,
  • med kort,
  • med rikskuponger,
  • eller faktura.

INTERNET - HELT GRATIS

I ett internetcafé måste du betala för att kunna använda internet men hos oss är det gratis!

Nils Café erbjuder gratis internet. Det ända du behöver är en bärbar data. Samtidigt som du fikar får du arbeta med internet och kommunicerar världen över, ett system för enkel och effektiv kommunikation av text, ljud och bild.